Сопругата отишла да си го собере господинот од излегување со другарите

Фраерот се опуштил малку повеќе со другарите, одлично се забавувале, но за жал ги измешал
брзините и едвај успеа да ја погоди вратата од автомобилот. Со мали повреди, но браво за него.
Успеа!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.