Сопругата решила да се стегне малку, си набавила фитнес опрема дома, а еве како помина првиот ден од вежбањето

Среќа во несреќа е што не е машко :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.