Сопругата станала инстграмџика, а сопругот е против

И како ништо да не било, си продолжи со снимање на видеото :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.