Сопругот повеќе нема да добива појадок од сопругата по оваа сурова реакција

Убаво е кога некој готви за вас, ова често резултира со пријатен оброк и чуство на благодарснот, но понекогаш може да се најдете во ситуација каде што мора да се преправата дека уживате во јадењето.

Но постои и трет можен исход, каде што само давате брутално искрена реакција, без разлика на последиците.

На овој потег се одлучи човек по име Џонатан кој даде сурово искрена реакција на појадокот кој неговата сопруга го подготви за него.

@beclayIs your significant other this supportive? ##PrimeDayShowPJParty ##28XTREMES ##foodieee ##viral ##fy ##foodtiktok

♬ Into The Thick Of It! – The Backyardigans

На видеото прво гледаме како неговата сопруга готви оброк и го сервира пред сопругот, по што тој прави „кисела“ фаца и ѝ се заблагодарува. На прашањето дали ќе го јаде тој вели „Можеби ќе ги изедам боровикните“.

По оваа рекција сигурни сме дека Џонатан ќе оди гладен на работа.