Сопругот само сакаше да одмори после работа, но неговата понежна половина реши да „му го свари гравот“ предвреме

Жените си сакаат внимание. Откако овој маж од Џорџија, САД се вратил и работа и решил да ја игнорира сопругата за да легни и да одмори таа одлучила да му се „одмазди“ и да му го привлече вниманието.

Така му ја подготвила оваа не толку смешна скриена камера (не за него нели). Погледнете како нежно го разбуди сопругот, но и неговата „мажествена“ реакција.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.