Сопругот се вратил порано од работа, ја фатил жената со швалерот, а целата драма се одвиваше на терасата, пред очите на комшиите

Повелете на некоја минута квалитетен, првокласен сеир.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.