Сопственик на бензинска пумпа му покажува кој е шеф на клиентот што одбива да ја изгасне цигарата

Титулата херој на неделата е доделена на легендарниот сопственик на бензинска пумпа, кој беше фатен на безбедносна камера, како го става клиентот на негово место.

Откако видел клиент кој пушел цигара додека го полнел автомобилот со гориво, сопственикот на бензинската станица презел брза и итна акција.

Наводно, одбивајќи да ја изгасне цигарата, секунди подоцна клиентот зажали за својата одлука, бидејќи сопственикот на станицата презеде некои неопходни, иако визуелно драматични, мерки за да спречи несреќа.