Сопственикот херојски се затрча во запалената куќа и покрај предупредувањата од пожарникарите, за да си го спаси најмилото

Прашање до оние кои чуваат домашни миленичиња: Дали и вие би го ризикувале животот за да го спасите своето домашно милениче?