Соседите си ги расипаа односите

Едниот сосед инсистираше на насилство, но не се покажа во најдобро светло.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!