Сосетката не сакаше да ги гледа децата од соседната куќа тажни, па реши да ги развесели и ѝ успеа

Во овој период на пандемија ниту соседите не можат да си седнат и да си се напијат едно кафе, барем не толку блиску едни до други. Една сосетка во Тампа, Флорида забележала дека мачите дечиња кои живеат од спротивната страна на улицата се нерасположени.

Па така 54-годишната жена ја пуштила песната „Don’t Worry, Be Happy“ (Не се грижи биди среќен) и почнала да игра. Нејзината ќерка го фатила на камера симпатичниот момент.