Состав на тема: „Летен распуст“

Да се потсетиме на старите добри времиња, кога децата одеа на училиште. Детево има што да каже и знае како да го направи тоа за да го задржи вниманието на читателот до крај :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.