Состојбата на македонското здравство: Брзата помош во Кочани не пали!?

Да не даде Господ никому да му затреба итна помош во оваа земја!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.