Совет на денот: Како да заработиш чисти 12.000 евра без мака?

Во комбинацијата се вклучени еден лихвар и една осигурителна компанија.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.