Современа венчавка со неочекуван крај

Гостите аплаудираат, младенците одат кон олтарот, класична музика, совршена атмосфера… гледајте до крај!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.