Современите предизвици бараат соодветна реакција

Ова е само почетокот на ерата на водењето паралелен виртуелен живот. Жената запозна друг маж и веднаш премина на главното.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.