Совршен план за кражба, ако си зелен во главата

Фраерите мислеа дека еден чекан и ја завршиле работата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!