Совршен викенд со другарите! Жените никогаш нема да го разберат ова!

Најхрабриот за малку ќе загинеше затоа што не размисли како ќе дише, но ваквите моменти се паметат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.