Специјалците во Минск пукаат само ако некој ѕирне низ прозорецот?!

Ситуацијата во Белорусија дефинитивно излезе од контрола. До кога ќе тера вака ќе видиме, веројатно додека под притисок на западот, Лукашенко не реши да се откаже од спорно освоениот мандат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!