Специјално романтично запросување во јавност, какво што заслужила девојката

Ромео клекна на едно колено, но во раката не држеше прстен, туку една порака, која девојката никогаш нема да ја заборави.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.