Специјално за момците: 5-те тајни за среќен живот

Следете ги само реакциите на девојката.

1. Најди жена која може да те насмее.
2. Најди жена која знае да готви.
3. Најди жена која навистина те слуша.
4. Најди жена која е неверојатна во кревет.
5. Најважно од сѐ, внимавај овие 4 жени никогаш да не се сретнат меѓу себе.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.