Специјален поздрав до љубителите на стомачни танци: Ја паметите ли „Jump Around“ од House of Pain? Ова е најзабеганата верзија до сега!

Кој рече дека нема да произлезе ништо добро од карантинското седење дома и постојно јадење?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.