Специјална пирошка на стапче „Ќе се ожениш ли за мене?“

Не, ова не е некакво видео со романтично запросување, туку едноставно еден 32-годишен жител на Тајланд си најде златен прстен во својата пирошка на стапче. Прстенот вреди околу 400 евра.