Спектакуларните огнени специјалитети не го добија триумфот

Изгледа ќе треба да порачаат нешто друго.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!