Шпиуните во денешно време (виц)

Оди Мaрк Зaкeрбeрг во едно основно училиште да зборува за својата професија. Едно дете го прашува:
– Чичко Мaрк, вистина ли е дека преку Вашата мрежа шпиуните знаат сè за секого?
– А кој ти го кажа тоа?
– Татко ми.
– Тој не ти е татко.