Спонтана и добро смислена изведба на „Ода на радоста“, а сѐ започна кога едно девојче му даде паричка на еден уличен музичар

Ремек делото на Бетовен никогаш не било поинтересно за гледање и слушање. Настанот е од пред неколку години, но убаво е да се потсетиме дека животот е многу повеќе од една пандемија која кога-тогаш ќе помине и сѐ ќе се врати во нормала.