Спортистка која освои златен медал на Олимпијадата во Токио знае како „да се направи важна“ на аеродром

Келси Мичел освои злато во женски индивидуален велосипедски спринт на Олимпијадата во Токио, по две последователни победи против Украинката Олена Старикова.

Видеото беше неодамна споделено на Инстаграм, а не него можеме да ја видиме Келси како поминува низ металниот детектор на аеродром и тој почнува да свири. отпрвин таа изгледа збунето преправајќи се дека не знае зошто свири. Потоа, одеднаш се сети и го извади златниот медал кој се криеше под нејзината облека. На видеото стои напис: „Кога си комичар и освојувач на злато!“.