Спортска загатка за добри логичари: Со кој резултат завршил мечот?

Во публиката има 8 навивачи, постигнати се вкупно 8 голови и за секој гол е дадена по 1 слика од навивач кој се радува и навивач кој се нервира. Ваша задача е да одговорите на прашањето: Со кој резултат завршил мечот?