Спротивставување на апсење какво што никој не очекуваше, а најмалку полицаецот

Едно е да му избегаш на полицаецот или да не даваш да ти стави лисици, а ова е сосема ново ниво. Брутално!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!