Србинот честита Бадник и Божиќ, заедно со својата мајка

Видео кое ќе го разбере само некој со балкански гени :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.