Срцезатоплувачкиот момент во кој 6-годишно детенце се враќа на училиште откако успешно го победи ракот

Шестгодишно момче кое веќе три години се бори со леукемија, доби овација од неговите соученици, откако ја заврши последната рунда на хемотерапија. Џон Оливер Зипај од Охајо постојано имаше изостаноци во градинка откако во 2016 година му беше дијагностицирана акутна лимфобластична леукемија на тригодишна возраст.

Неговите соученици од католичкото училиште „Св. Хелен“ му приредија прекрасно добредојде на малиот Џон, кое веруваме дека нема да го заборави.