Сродни души навистина постојат! Барем кога станува збор за сопственици на автомобили

Најчудните коинциденции можат да доведат до тоа да имате комплетен живот и да верувате во судбина. Но, никој не верува дека тоа ќе му се случи во група за продажба на автомобили. Еден човек објавил оглас во група на Фејсбук дека му треба бела или црна хауба, за неговиот бел камионет, кој има жолта.

Набргу човекот по име Узиел Валес си ја најде сродната душа. Џон Пајан има ист таков камионет, но неговиот е целосно жолт и има бела хауба.

Секако двајцата „среќници“ веднаш се сретнале и си ги размениле хаубите. Сега се „целосни“ луѓе, а и нивните камионети изгледаат далеку подобро и тоа го споделиле и во групата.