Српската Ромка не успеа да си ја предвиди сопствената иднина

Ако ја биваше за гледање, ќе знаеше дека следува она што ѝ се случи :).
А вие верувате ли во судбина?
Внимавај на мислите стануваат зборови, внимавај на зборовите стануваат дела, внимавај на делата стануваат навики, внимавај на навиките стануваат карактер, внимавај на карактерот тој станува твоја судбина.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.