Стапица за спонзоруши: Струмички фраер се обидува да фати непозната девојка на улица само затоа што имал скап автомобил

По теркот на западните јутубери, кои поставуваат стапица за да откријат дали некоја девојка е спонзоруша. Резултатот е во најмала рака интересен за гледање и остава простор за дискусија.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.