Стара финта со едно многу поразлично кученце

Сите очекуваа стандардна реакција назбунетост или паника, но кучето си има приоритети.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.