Стара и искусна хостеса на автомобилска ревија на отворено

Почекајте да збесне со играњето после 30-та секунда :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.