Старата не ги сака новите комшии, Мексиканци, во нејзиното маало, па реши да ги избрка на свој начин

Сите сме луѓе и секој има право да живее каде сака на планетата. Луѓето не се делат на црни, бели, жолти, туку на добри и лошо. Но, некои луѓе цел живот не можат да го сварат ова.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!