Стари, ама креативни: Дедовците измислија нов стил на играње

Додека младите дошле на забава со друга цел, кој да фати девојка/дечко, кој да се пофали дека бил на забавата, дедовците дошле да се забавуваат додека сѐ уште можат. Вака тие го прават тоа!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.