Стариот Германец против унгарската новинарка: Тргни се да поминам мори!

Унгарската новинарка Каталин Нол е зафатена на улица со известување во живо за заострувањето на мерките во Германија, само што не сфаќа дека го блокирала преминот, а дедото има краток фитиљ.