Стариот со два збора „ја отепа“ девојката која што одеше во живо на интернет

Само се доближи до неа и ѝ шепна на увце, за и фановите да слушнат „Не си баш толку интересна колку што мислиш“. И ентузијазмот наеднаш спласна. Како да ѝ залепи силен шамар, но не со рака, туку со вистината.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.