Сте го слушнале ли митот дека ако се најдете сами со мачка во темна соба, таа ќе ви скокне право во очите? Девојката случајно го провери!

Обичната игра со мачето, наеднаш се претвори во ноќна мора, кога погледите им се сретнаа во темниот тунел.