Сте се запрашале ли некогаш како јадат луѓето со полна уста пирсови?

Човеков сними добра зафрканција на темата 🙂.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!