Сте виделе ли како плавуша полни Тесла?

Таа ќе си постои и ќе си почека додека Теслата убаво не си се наполни, колку и да трае тоа…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.