Сте виделе ли некој човек со поцврст сон од дечково?

Секој од нас има по некој спанко во друштвото, но дали вашиот другар или другарка би се разбудил од ова?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.