Сте виделе ли некогаш како се тепаат жирафи? Со роговите…

Како и сите животни на планетата, и жирафите понекогаш знаат да се скараат, па и да се степаат, а нивната тепачка е прилично чудна заради високите вратови и поставеноста на нивните мали рогови.