Стефи, дали можеш да го ставиш јајцето во устата без да го скршиш?

А Стефи е плавуша која што сака са пробува нови работи, па го проба и вкусот на живото јајце.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.