Штипјанец се освежи со малку пливање

Кога нема езеро во Штип луѓето мора да се снаоѓаат.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.