Штипската Миа Калифа покажа дека научила нови трикови

Автор: Анонимен

Експерт е во фотошоп.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.