Што да направиш ако треба да излезеш, но состанокот на Зум никако да заврши?

На дечкото му дошла на ум одлична идеја.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.