Што добива Бугарија од блокадата на Македонија? (виц)

Бугарските европратеници прашуваат во Европскиот парламент:
– Кредит може ли да добиеме?
– Не! Ја блокиравте Македонија!
– Во Шенген да влеземе?
– Не!
– Струја да извеземе?
– Не!
– Но нели веќе сме во ЕУ, што можеме?
– Можете да си направите геј парада…