Што е тоа камиказа, а што мазохист? (виц)

– Тато, тато, што е тоа камиказа?
– Камиказа ти е сине, човек што останал да живее во Македонија.
– А мазохист?
– Мазохист е човек кој живеел во странство и повторно се вратил да живее тука.